13.12.2014

Aamupäivä kuvina (ja hiukan myös eiliseltä) ❄ 12&13                                        ❄ - ❄ - ❄ - 


Tänä aamuna oli ihana herätä, kun ulkona oli lunta! Täällä meillä päin ollut aika harmaata koko joulukuun, joten lumi oli (ja on) ihana yllätys. Lisäksi päivällä paistoi AURINKO, mitä ei nykyään oikein ehdi nähdä kouluaikana. Aamulla koulumatkalla on pimeää ja iltapäivällä kotimatkalla on pimeää. Toisaalta niinhän se joka vuosi on, mutta tänä vuonna tuo pimeys on tuntunut mun mielestä vieläkin pimeämmältä. Mun oli siis aamulla heti aamupalan jälkeen pakko lähteä hiukan ulos kuvailemaan, koska aurinko paistoi ja oli lunta! Tuosta alhaalla olevasta kuvasta näkee hiukan lumen määrää, muuten se onkin aika tylsä kuva.. Jos lumi ei sula heti pois, niin koitan lähipäivinä mennä uudestaan kuvaamaan ja vaikka laittaa osan kuvista tänne! :)


Pienen kuvaussession jälkeen kädet oli ihan jäässä ja oli pakko mennä lämmittelemään niitä sisälle. Sisällä pakkasin ja koristelin paketin suomalaiselle kaverille. Kuvassa paketti on vielä vähän vaiheessa.. Koristelun jälkeen vein paketin postiin ja takaisin kävellessäni poikkesin nopeasti joulumarkkinoilla. En ostanut mitään, mutta tunnelma oli ihanan jouluinen. :)


Kun tulin kotiin, kisu oli mua vastassa. Se oli jotenkin niin hassun näköinen, että oli pakko ottaa kuva :D Kotona me syötiin ja sen jälkeen menin hiukan lukemaan kokeisiin.


Kokeisiin lukemisen jälkeen mä olin niin täynnä koko koulua, että oli pakko lukea jotain muuta välillä :D


Tässä välissä söin välipalaa, omenan ja piparitaikinaa... Ei ehkä maailman parhain välipala, mutta hyvää kuitenkin :D

Välipalan jälkeen aloin kirjoittelemaan tätä postausta ja muutenkin tekemään juttuja koneella. ^^ Tämä päivä on tähän mennessä ollut tällainen kiva kotipäivä, luminen ja aurinkoinen kiva kotipäivä. Seuraavaksi menen syömään ihanaa päivällistä, katsotaan mitä sen jälkeen teen :)

- - - - - 

Eilen koulupäivä alkoi Lucia-aamunavauksella, jota oli tosi hauskaa selittää meidän koulussa olevalle ranskalaiselle vaihtarille. Jotkut suomalaiset perinteet on oikeasti tosi outoja :'D

Koulupäivä jatkui kertaustunneilla, koska jokainen niistä oli tän jakson viimeisiä tunteja. Koulussa ei siis ollut mitään erikoista.

Koulupäivän jälkeen lähdettiin suoraan jouluostoksille! Joulujuttujen lisäksi oli ihan pakko kiertää vaatekaupat ja löysin kolme ihanaa juttua, jotka oli pakko ottaa mukaan. Mä olen jo kauan etsinyt hyviä mustia farkkuja, jotka löytyi Gina Tricotista (vai miten ikinä taipuukaan)! Lisäksi löysin Ginasta mustan pitsihihaisen paidan ja Seppälästä mun mielestä tosi ihanan mustan mekon. Se on sellainen perusmekko, jota voi käyttää ihan arkena tai sitten juhlissa hiukan asusteita vaihtamalla. Just sellainen, mitä olen etsinyt! Onpa muuten mustia kaikki mun ostokset.. :D Halusin ottaa noista kuvia, mutta vaatteet ei näyttänyt oikeasti yhtään miltään huonossa valossa :/

Ja lisäksi Cubuksessa oli tuollainen IHANA haalari, jota en ostanut. Ainakaan vielä. ;)


Illalla käytiin vielä Ikeassa, josta ostin lahjapaperia, tarroja ja muistilappuja. ^^

- - - - - 

Tämä on eka kerta, kun joudun laittamaan kaksi kalenterin luukkua samaan, anteeksi! :c Tiesin, että näin käy, mutta nyt yritän ryhdistäytyä! :D Huomenna nähdään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Most viewed of the month: