15.12.2013

14. luukku! (Video!)


Anteeksi, tän postauksen olisi pitänyt tulla eilen, mutta meillä oli sähkökatko, enkä voinut tehdä mitään! Oikeastaan mulla kävi niin, että olin ladannut videota YouTubeen jo 25 min ja jäljellä oli enää minuutti ja... Sähköt meni pois JUURI SILLOIN, kun video olisi ollut valmis. D: Latasin sen sitten tänään uudestaan. :) Tämä on siis 14. luukku, vaikka postaankin vasta tänään. Tänään tulee myös ihan oikea luukku tälle päivälle hiukan illemmalla. :) Olin eilen jo kirjoittanut luukun tekstin valmiiksi:

- - - - - - - - - -

Tänään joulukalenterista paljastuu tutorial-video, jota olen tehnyt nyt noin viikon ajan ja olen tosi innoissani siitä! Eli videossa näytän, kuinka voi tehdä itse paperia. Itsetehty paperi on mun mielestä ihanan näköistä ja tosi uniikkia, joten tykkään käyttää sitä korteissa ja kirjeissä yms. Toivottavasti tykkäätte! Ja jos tulee jotain kysymyksiä tai joku kohta yms. on epäselvä, niin laittakaa kommenttia! :)Today I've made a tutorial for you guys, go to check it out! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana video!! Sopii just tälläseen blogiin!!! Voiko tuossa käyttää ihan tavallista sauvasekoitinta vai pitääkö ostaa uusi? :-0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos kommentista! :) Jos tarkoitat, että voiko käyttää samaa tehosekoitinta, jolla tekee myös ruokaa, niin vastaus on kyllä. Kunhan vain pesee tosi huolellisesti. Eihän paperi sinänsä myrkyllistä ole. ;) Mutta sitten kannattaa käyttää vanhaa sekoitinta, jota ei enää käytä ruoan valmistukseen, jos aikoo käyttää paperia, jossa on mustetta. Esim. vanhoista sanomalehdistä tulee tosi kaunista paperia! ^^ Mutta muuten siis perus sauvasekoitin käy.

   Poista
 2. Great and useful video. It's good you made it in English (•ˆ⌣ˆ‎​​​​•)

  VastaaPoista

Most viewed of the month: