4.12.2013

Luukku number 4 ~


"Hiljaa leijailee maahan hiutaleet, kimmeltäen matkallaan.." 

Meillä ei ole vielä lunta, enkä osaa päättää onko se minusta hyvä vai huono asia. Toisaalta olisi kiva, kun lumi vihdoin tulisi ja ulkona olisi valoisampaa. Lumihiutaleet on aina niin kauniita, kun niihin osuu auringonvalo! Toisaalta lumi tuo mukanaan myös huonoja asioita. Mä en tykkää hiihtämisestä YHTÄÄN ja siitä on jäänyt ala-asteen jälkeen pieni kammo. Mulle lumi siis merkitsee hiihtämistä, mutta myös sitä, että vaatteet on aina märkiä, kun tulee sisälle. Pihalla lumi on ihan ok, mutta kun se sulaa... No, se on mun mielestä pahempaa kuin vesisade. Minä myös kyllästyn lumeen hirmu nopeasti, enkä tiedä miksi. Jotenkin se vaan alkaa ärsyttää vähän ajan päästä. :D
Ennen kaikkea, lumi on yhtä kuin joulu, ja joulu taas on yhtä kuin rakkaus. Eli periaatteessa minä taidankin pitää lumesta, mutta vain periaatteessa.


Eilen postitin talvisen postikortin, joka minun piti lähettää jo viikkoja sitten. Nykyään on aina niin kova kiire, ettei ehdi tekemään edes niitä kivoja juttuja, joille toivoisi olevan enemmän aikaa. Mutta nyt siis vihdoin a postcard to Daria on matkalla Puolaan! :) Sorry Daria, it's so late!

(Mun mielestä noi läpinäkyvät muovipostimerkit on tosi kivoja!)

2 kommenttia:

  1. Today I received this postcard! I love it! I like moomins so much :) thank you <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Great, I'm glad you've already received it! And thanks to you, I love the card you sent me :)

      Poista

Most viewed of the month: