2.12.2013

2. luukku!

Iloista joulukuun 2. päivää!

Ihan ekana haluan kiittää ihanista kommenteista arvonnassa, niitä oli kiva lukea! Arvontaan pääset osallistumaan täällä. (Aikaa 22. päivään asti)

Tiedän, että tästä asiasta on jo kirjoitettu monissa blogeissa, mutta... Postimerkkien hinnat nousevat TAAS ja tällä kertaa ei olekaan kyseessä mikään viiden sentin korotus vaan VIIDENTOISTA sentin korotus. Uskomatonta! Ensi vuoden alusta normaali 1. luokan merkki tulee siis maksamaan euron ja 2. luokan merkki 90 senttiä.

Näin lukee Itellan sivuilla:


Lähetitpä sitten joulukortin, kirjeen tai paketin, vastaanottajassa se näkyy hymynkareena suupielissä, tuntuu rintalastassa sykähdyttävänä tunteena tai lämpimänä olona varpaissa asti. Muistaminen ilahduttaa ihmeellisellä tavalla.

Niinpä, "Muistaminen ilahduttaa ihmeellisellä tavalla". Mutta millä nyt muistetaan ihmisiä, kun postimaksu nousee niin paljon?! Tosi järkevää, Itella.


Tämän vuoksi toivonkin, että jokainen joka ei ole vielä tätä tehnyt, allekirjoittaisi adressin postcrossingin ja korttiperinteen puolesta (ja tietysti myös kirjeiden ja pakettien lähettelyn puolesta ^^).

 Nyt täytyy vain hamstrata postimerkkejä niin paljon kun vain voi ennen vuotta 2014.. Mitä te aiotte tehdä? Hamstrata merkkejä vai vain yksinkertaisesti vähentää postittelua? Minä en ainakaan millään haluaisi jättää rakasta harrastustani! D:

Happy 2nd of December!

First I want to thank you for your lovely comments, I loved to read them! You can join the giveaway here.

Finland's postage will raise 15 cents starting 1.1.2014. That's so unbelievable! I can't understand how they can do that! D: So I have to hoard stamps as much as I can before 2014...

7 kommenttia:

 1. Ite aion vaan yksinkertaisesti vähentää postitusta. :/ Koska vaikka hamstraisin merkkejä nyt, niin ne loppuu kuitenkin joskus ja joutuu ostamaan kalliimmalla uusia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mä oon aika samoilla linjoilla, vaikka nyt aionkin ihan kunnolla hamstrata postimerkkejä! :D

   Poista
 2. Ite aion varmaan hankkia merkkejä ennen vuoden vaihtumista, mutta en kuitenkaan ryhdy niitä "hamstraamaan". Joudun valitettavasti varmaan vähentämään postien lähettelyä, ja pitämään kiinni vain kaikkein rakkaimmista ja tärkeimmistä kirjekavereista. Oon pitänyt nyt tietoisesti pientä taukoilua Postcrossingin suhteen, joten sinänsä postikorttien lähettelyn vähentäminen ei suuresti haittaa, mutta miekään en rakasta kirjeharrastustani halua lopettaa typerien postimaksujen nousemisen takia! :-)

  VastaaPoista
 3. Mä kerkesin jo hamstraamaan 80 eurolla postimerkkejä ku hätäännyin sen verran ton uutisen luettuani :'D Laskin, että kyllä siinä ainaki parin kympin säästö tulee. Sit vielä äiti antaa mulle lisää merkkejä joululahjaksi, jee! Törkeetä kyllä, että nää elämän pienetkin ilot yritetään pilata. Vaikka nyt hamstrasinkin noita merkkejä, niin aion silti vähentää huomattavasti postittelua, koska eihän noi merkit ikuisesti riitä. Ensi vuodesta alkaen ostan merkkejä vaan silloin, kun on ihan pakko ja kaikki 'turhat' postit jätän pois. En halua kuitenkaan luopua kirjeenvaihdosta lopullisesti, mutta esim. postikortteja aion vaihdella enää vain hyvin harvoin, ja varmaan parille kirjekaverille on sanottava hyvästit. Yritän selvitä noilla merkeillä mitä nyt hommasin mahdollisimman pitkään! Tosi ikävän tempun kyllä meni Itella tekemään, tää nykyinenkin 85sentin hinta tuntuu välillä aika kitkerältä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin saan postimerkkejä joululahjaksi! Toivon vaan, että ne kestää kauan... Ihan tyhmää, että Itella vain haluaa lopettaa perinteisen etanapostin lähettämisen!! :/

   Poista

Most viewed of the month: