5.12.2014

Viides luukku!

Tämä joulukalenterin luukku tulee olemaan hieman tällainen sekalainen koonti kaikkea mahdollista! :'D Aluksi hieman kuvia tältä syksyltä ja talvelta, osa on tältä viikolta ja osa vähän kauempaa. :)


1. Oltiin kavereiden kanssa viime viikonloppuna Turussa Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla myymässä kaikenlaisia ihania juttuja, enimmäkseen leivonnaisia! :) Minä vein myyjäisiin itsetehtyä ruisleipää ja kahta erilaista limppua. 2. Mä olen sellainen ihminen, jolla on tosi useasti nälkä. :D Sen takia raahaan kouluun lähes joka päivä jotain välipalaa. Mulla oli yhtenä päivänä tällä viikolla eväänä noita ihania pikkuporkkanoita. Kuva kylläkään ei ole tältä viikolta, mutta porkkanat oli kuitenkin samoja ^^ 3. Tämä kuva on viime koeviikolta, kun kesken päivän alkoi sataa lunta. Olihan sitten pakko lähteä kävelylle! Lunta näyttää kyllä kuvassa olevan tosi vähän. :O 4. Eilinen taivas, kun kävelin kotiin. <3 5. Koko maa oli ihanan liilan sävyinen, kuten (ehkä) kengistä näkyy :) 6. Koristelua kokkikerhossa ^^

♥ ♥ ♥  

Täältä löydät helposti ja nopeasti koko joulukalenterin, jos haluat vaikka etsiä jotain tiettyä luukkua tai muuten vain selailla: http://waiting4yourletter.blogspot.fi/p/joulukalenteri-2013.html

♥ ♥ ♥  

Jouluinen arvonta Essin blogissa: http://postandchilling.blogspot.fi/2014/12/little-giveaway.html

A christmas giveaway in Essi's blog! All the prizes are super cute ^^


Palkinnot ovat tosi ihania, suosittelen osallistumaan! :)


♥ ♥ ♥  

Tiesittekö jo, että ensi maanantaihin asti Postilla on tarjous, että kaikki 10 kiloon asti olevat kotimaan paketit voi lähettää 5 eurolla? :) Tässä suoraan teksti, joka löytyi Postin sivuilta:


Lähetä joulupaketit edullisesti vain 5€/kpl ajalla 24.11. - 8.12.2014. Tarjous koskee posteista lähetettäviä postipaketteja 10 kg asti sekä Postin pakettiautomaateista ja uuden verkkopalvelun kautta lähetettyjä S-, M - ja L-kokoisia paketteja. Tarjous koskee vain kotimaan paketteja.


Joten ei muuta kun paketteja lähettelemään! :D

Ihanaa viikonloppua!! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Most viewed of the month: