19.1.2016

Yllätys Postilta!

 Moikka, mun ihanat suomi-ihmiset! :D

Päätin tänään kirjoittaa suomeksi ihan ex tempore, Postin innoittamana! Tulihan teillekin tänään postikortti Postilta? Pakko myöntää, että mä olin tosi positiivisesti yllättynyt!


Mä en ensimmäisellä vilkaisulla tajunnut ollenkaan mistä oli kysymys ("Miten niin Juuri Minä?"), mutta kun pääsin sisälle oli pakko katsoa korttia uudestaan. Mun mielestä tämä oli hyvä veto Postilta ja toivottavasti myös herätti ajatuksia niille, jotka eivät etanapostia oikein koskaan enää  käytä. :)


Toisaalta pakko myöntää, että Postin investointi laajajakoisiin (varmaan väärä termi, mutta tarkoitan, että kortteja jaettiin koko maahan :D) postikortteihin oli myös hyvä veto itse Postin kannalta; saada ihmisiä lähettämään postia juuri sopivasti hintojen taas kivasti noustessa... Mä olin jo ehtinyt ajatella, ettei hinnat nousisi taas tänä vuonna, mutta iloitsin selvästikin liian aikaisin. Uudet taas hieman korkeammat hinnat tulevat voimaan 15.2. :c

6 kommenttia:

 1. Haha, minä en ole saanut tuollaista! :D ♥

  Itseäkin vähän kirpaisi, kun luin postimerkkien hinnan TAAS nousevan. Välillä tulee paljon postcrossailtua, niin jatkuva hintojen nousu tuppaa jo vähän ahdistamaan. Mutta sitten kun toisaalta miettii, että maksaa sen 1,20 siitä, että saa lähettää kortin vaikka toiselle puolelle maapalloa, niin ei se kuitenkaan niiiiin suurelta tunnu loppupeleissä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, luulin että se jaettiin koko Suomeen! :O Mutta oon kyllä oikeesti täysin samaa mieltä. Mun mielestä on välillä ihan uskomatonta, kuinka pienellä hinnalla postikortti voi matkustaa kaikkialle maapallolla! :D Ärsyttää vaan, kun hintoja pitää olla koko ajan hiukan nostamassa xD

   Poista
 2. Musta tuo kortti on vähän outo veto Postilta, koska he ovat kovasti rummuttaneet (jo vuosia) sen puolesta, että kaikki sähköiseksi vaan. Sitten nostetaan hintoja, kun *hups*, ihmiset eivät enää lähetäkään postia. Ja tuon mainoksen ajoittaminen tähän hintojen nostamisen alle oli kyllä vähän kuluttajan aliarviointia myös. :P Kortin kuva on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 3. Miusta se on ihan ymmärrettävää, että hinnat vähän nousee, kun kuljetusmaksut kasvaa postin vähentyessä. Miettii kuitenkin, miten edullinen harrastus tämä on vaikka johonkin välineurheiluun verrattuna. :) Ymmärrän toisaalta sen, että hintojen nousu kirpaisee kun itsellä olisi paljon lähetettävää, mutta jostainhan postin on ne rahat otettava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Verrattuna moniin muihin harrastuksiin, kirjeiden ja korttien lähettäminen on oikeasti lähes puoli-ilmaista. :D Kuitenkin, pakettien lähetyshinnat tulee nyt nousemaan ihan huimasti ja se harmittaa ainakin mua tosi paljon! :c Mutta pääasiahan on se, että posti kuitenkin vielä kulkee ja vielä lähes moitteettomastikin! :)

   Poista

Most viewed of the month: