1.2.2016

My First Chaincard's Home!

Hi! I hope you're having a great day! 

Yesterday I posted this on Instagram (↓) with a hashtag "superlatepost" because it's honestly been quite a while since receiving it.. :D However, I'm talking about my very first chain card that started its journey in the middle of November and is now back home! I really like how the card turned out! It traveled all the way from Finland to Scotland, Hong Kong and U.S.A and then back to Finland. :)


And here's a card of another chain card project I'm in at the moment! ↓ The theme is "flowers" and I've now sent it to Japan :)


I've also sent and received a lot of mail, I'll talk about them soon! Love you!


6 kommenttia:

 1. Jee! Minullakin on ensimmäinen ketjukortti matkassa, toivottavasti se palaa vielä reissultaan takaisin kotiin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Toivotaan, että kaikki menee hyvin :) Mä olen nyt vielä kahdessa muussa ketjussa mukana ja jännityksellä odotan, miten käy.. :D

   Poista
 2. Miten tuo korttihomma siis toimii ? Eikö siinä pidä lukea monta osoitetta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chain card eli "ketjukortti" on nimensä mukaisesti postikortti, joka kiertää tietyssä ketjussa eri maita ja lopulta palaa omistajalleen maailmaa nähneenä ja täynnä erilaisia postimerkkejä! Osallistujat on valittu etukäteen eri maista ja he saavat toistensa osoitteet.
   Jokainen ketjun jäsen lähettää kortin aina samalle ihmiselle peittäen postimerkeillä oman osoitteensa, jotta posti ei hämmenny monista eri osoitteista ja myös siksi, että tilaa riittää kaikille merkeille. Mä itse kuitenkin tykkään käyttää noita "poistettavia osoitelappuja" (periaatteessa vaan normaali paperi washi-teipeillä kiinni, jotta se lähtee irti), jotta tilaa säästyy vielä enemmän ja seuraava ketjun jäsen voi laittaa merkkinsä haluamaansa paikkaan kortissa, eikä juuri siihen mihin olen kirjoittanut osoitteen. Ajattelen siten kortin myös olevan selkeämpi postivirkailijoille. Lopulta oma kortti siis tosiaan tulee takaisin ja jää lähettäjälle.
   Näitä on Instassa käynnissä tosi monilla eri teemoilla (=erilaisilla postimerkeillä) ja ne löytää ainakin, kun hakee #chaincardproject tai ihan vaan #chaincard. Toivottavasti ei ollut liian epäselvä selostus! :)

   Poista
 3. Ihana toi eka kotiin asti tullut kortti! Ihania merkkejä :)
  Vitsi kun taas haluaisi liittyä tai tehdä oman ketjun :D Toi kukka-teema on tosi ihana :D Itse oon miettinyt jonkin aikaa "lumi"-teemaa, mutta kun hinnat nousee niin ehkä pitäydyn vaan kirjeissä nyt.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös! Lumi-teema vois kyllä olla tosi kiva! :)

   Poista

Most viewed of the month: