30.10.2015

Foreign coins :)

I love foreign coins! Of course I had to join two foreign coins swaps. :D I've already told you a bit about it when I sent the first coin envelope to Thailand (click!), the second one is still on it's way to it's destination. But today I received both of the coin swaps, on the same day! :)


The first one was from Russia, I love those stamps!!


Yulia sent me two cards as extra...

...and of course the coins! :) I really like that plane washi *__*
And the other one was from Turkey. I had no idea where exactly the sender lived, only knew the country. So it was a total surprise when I read that it said "Bursa" on the envelope! :D Bursa happens to be the place I just spent three weeks of my summer vacation in exchange and you have no idea how thrilled I was to receive something from there!! Even though I don't really know the person who sent those coins to me, it's amazing to think that the envelope came from Bursa. :)
I wanted to take closer pictures of the coins. Don't mind my hand, it looks funny and red because it was cold. :D
These are the Russian coins:And the Turkish ones:


I get that it's always a risk to join a swap like this because you can't choose the country you receive things from or send to. I already had coins from Turkey (due the fact that you all know because I'm mentioning it all the time xD), but I don't mind receiving more. :)


I really like those coins! Next time I'll show you some mail I've sent recently :)

5 kommenttia:

 1. If you like old coins from Belgium which are no longer in use (frank) and some random others I can find (the Netherlands, Germany,...), let me know! tinne.raeymaekers@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Jos keräät kolikoita niin multa löytyisi vielä joitain Thaimaan kolikkoja ja muutama Malesiastakin :) Laitan mielelläni tulemaan jos haluut :) Mulla taitaa olla osoitekin vielä tallella kun voitit sen giveawayn n. vuosi sitten ja oon tosi huono tyhjentää sähköpostia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, mulla on kyllä muutama malesialainen seteli, muttei kolikoita ja tosiaan kerään eri maiden rahoja! :) Aluksi mä keräsin vaan eri eurokolikoita, mutta kirjeenvaihdon myötä innostuin tosi paljon muidenkin kuin vain EU:n rahoista ja nyt mulla on käynnissä tällainen ikuisuus projekti. :D Mihin haluaisit vaihtaa ne? ^^

   Poista
  2. Mullakin on Malesian matkalta jäänyt 1, 5 ja 10 MYR seteleitä ja muutama 50sen kolikko :) Löysin nyt kolikoita kun raivasin omaa huonetta ja mulla olisi 1 ja 5 bahtin kolikot Thaimaasta (puuttuu 2, 10 ja 0,25 0,5 baht kolikot, pienimpiä vihasin siellä kun pikku kaupoissa hinnat pyöristettiin niin ettei niitä turhuuksia saanut kun taas isot kaupat antoivat rahaa takaisin "sentilleen" :)) ja se 50 sen Malesiasta :) Voin ihan laittaa ilman mitään vaihtoa, pääsenpähän noista kolikoista eroon ja menee parempaan kotiin! ;)

   Poista
  3. Nuo kuulostaa kaikki tosi ihanilta! Kiitos tooosi paljon jos voit lähettää ne :) ♥

   Poista

Most viewed of the month: