4.12.2015

Suomen Kädentaitomessut 13.–15.11.2015

Hi! This time I'll write only in Finnish. Basically the whole thing is about Finnish Handicrafts fair event where I was some time ago (I've been too lazy to post this :c). You can either just watch the pictures or watch the pics AND translate the text to your own language (button below) with crappy google translate :) 

Moikka! Tämän postaamisessa onkin kestänyt jo aika kauan.. Messuthan oli 13.11 :D Mutta siis, haluaisin vähän näyttää tunnelmia Suomen Kädentaitomessuilta Tampereelta, jossa oli tosi kivaa!

Messuilta löysin mm...

...söpöjä pöllökoruja...


...ihania Domino-koruja.....yhden ison pöydän TÄYNNÄ minitonttuja :D...


...vielä enemmän erilaisia feikkejä herkkujen näköisiä koruja......ja yhden pöydällisen ihania kukkaroita ja muita pusseja! (Pöllöt!♥)
Tietenkin paras hetki oli, kun löysin Teippitarhan myyntipöydän! Se oli just sellainen paikka, että olisin voinut ostaa koko pöydän tyhjäksi, mutta onneksi en tehnyt niin :D


Washiteippejä 4 kpl / 10 €, oon ihan rakastunut noista jokaiseen! __Ja muita teippejä 4 kpl / 1 
Ja lisäksi mukaan tarttui teippien ja monen muun lisäksi tämä pikkuruinen "pullo", johon aion laittaa sisälle yhden mulle tosi tärkeän esineen ja tehdä kaulakorun! 


Eli tosi kannattava ja inspiroiva reissu! 

Olitteko te tai oletteko joskus olleet Kädentaitomessuilla? :)

2 kommenttia:

  1. Ihania teippejä! Oon käynyt nyt viitenä vuonna peräkkäin Helsingin Kädentaitotapahtumassa. Yleensä ostan esimerkiksi juuri kuvioteippejä, mutta tänä vuonna niitä ei näkynyt. Toisaalta ihan hyvä, koska teippejä on nyt jo liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään noista myös tosi paljon! Ja mullakin on kyllä teippejä oikeastaan jo tosi paljon, mutta silti hamstraan niitä jatkuvasti :D Kiitos kommentista! ♥

      Poista

Most viewed of the month: