7.1.2015

To Malaysia / Malesiaan!

Eka postaus suomeksi tälle vuodelle! Ihan parasta uutta vuotta kaikille! :)

Tämän kirjeen lähetin vähän aikaa sitten ihanalle De Wenleylle Malesiaan ^_^


// To De Wenley, Malaysia

Mä olen aiemminkin maininnut, että "naamioin" kirjeitä, joiden en ihan sataprosenttisenttisesti voi olettaa menevän suoraan vastaanottajalle.. Laitan oikean kirjekuoren päälle uuden kuoren, jonka olen tehnyt jostain ei-niin-kauniista paperista ja usein myös esimerkiksi laitan siihen nimilapun kiinni teipillä, enkä siististi liimaamalla. Toivon, että tän takia kirje ei näyttäisi liian kiinnostavalta ja tärkeältä. xD ..Ehkä turhaa, mutta tää on toiminut tähän asti. Kirjeiden hukkuminen loppui lähes kokonaan, kun aloin tekemään näin. :D Onko teillä jotain kokemuksia postinne hukkumisesta ja/tai miten yritätte estää sitä? Tällaisen postimerkin laitoin siihen "naamioituun" kirjekuoreen. Mä tykkään noista merkeistä, koska ne kiiltelee hiukan! :D


Mulla oli tänään ensimmäinen koulupäivä tänä vuonna. Olisin kyllä voinut olla lomalla pitempäänkin, mutta kouluun meno ei kuitenkaan tuntunut kovin pahalta. ^^ Onko teillä vielä lomaa? Tällä hetkellä mulla ei ole yhtäkään kirjettä odottamassa ja voin vain odottaa ja tarkastaa joka päivä postilaatikkoa mahdollisten kirjeiden tai muiden postien varalta. :D Ihan kaikkia kirjoittamiani kirjeitä en ole vielä postannut, postaan ne kun luulen niiden olevan vastaanotettu! :)
Lisäksi mä odotan suurehkoa tilausta (kirjesettejä tietenkin :D) nettikaupasta, jonka pitäisi saapua ihan lähipäivinä!

Ihanaa loppuviikkoa ^_^


4 kommenttia:

 1. Onneksi postia ei ole isommin hukkunut, vain muutama Postcrossing-kortti. Mutta minne ihmeeseen se kadonnut posti menee? :) Laitoin juuri Kiinaan postikortin, ja tulostin osoitteen kiinaksi, auttaisiko tuo (ainakin pääsemään perille nopeammin)?

  Kuulin, että jossain päin Suomea koulut alkoi jo 2.1. (apua!). Itsellä onneksi vielä pikkaisen lomaa jäljellä. Opiskeluintoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, ettei sulla ole hukkunut kauheasti postia! Kysyin kerran postista juuri tuosta ja siellä sanottiin, että joissakin maissa postinkantajat voivat ottaa asiakseen pitää itsellään joitakin "kalliin ja mielenkiintoisen" näköisiä posteja taskurahan toivossa. :c Mutta eipä kai sitä koskaan oikeasti tiedä. (?) Mä olen myös tehnyt samalla just Kiinaan ja esimerkiksi Venäjälle menevissä posteissa ja onhan sekin toimiva tapa. :)

   Kiitos ja samoin sulle! :)

   Poista
 2. Hyvä vinkki toi kirjeiden "naamiointi" tiettyihin maihin lähetettäessä. Lähettämistäni posteista ei ole onneksi kovin moni hukkunut, mutta yhden tietyn hukkuneen kirjeen kohdalla kävi mielessä, että ehkä kirjekuori oli liian huomiota herättävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos on hyötyä! Suosittelen kyllä tosiaankin harkitsemaan tuota, jos tuntuu että kuori on hiukankin liian huomiota herättävä. Ei kai siitä naamioimisesta haittaakaan ole? :)

   Poista

Most viewed of the month: