16.1.2013

Lähetetyt postit + ostoksia / Outgoing mail + purchases

Tällä ja viime viikolla on tapahtunut paljon. Koulun alun lisäksi on ollut kiireistä kaikenlaisten postien parissa, mikä on minusta ihan mahtavaa!  :D 
Torstaina kävin vaateostoksilla. Vaatteiden lisäksi löysin Kappahlista tuollaisia Hello Kitty -nimitarroja. Ovat varmaankin tarkoitettu laitettavaksi pakettien päälle, mutta minä aion käyttää niitä kirjeiden osoitetarroina. Jos kirjoittaa oiiikein pienellä, niin kyllä mahtuu. ^^ Tarrat olivat alennuksessa ja yksi tuollainen levy maksoi vain euron.



Viikonloppuna taas löysin Prismasta tuollaisia ihania pehmeitä Muumi-tarroja ja heijastimen. Niitä on kiva lähettää kirjekavereille, jotka eivät tiedä mitään Muumeista. Pehmeät Niiskuneiti- ja Muumipeikkotarrat maksoivat 1,30 e ja pinkit 3D-tarrat 1,90. Heijastimen hintaa en muista, mutta eipä sekään päätä huimannut. :)


Sitten varsinaisiin posteihin. Nämä vein postiin viime viikolla. Alla olevassa kuvassa on kirje Kaliforniaan ja postikortit Kiinaan ja Dominicaan. Kiinan postikortti menee kirjekaverilleni, joka pyysi vaihtamaan postikortteja ja Dominican kortti menee eräälle nettitutulle, joka on myös kiinnostunut postikorttien swappaamisesta. 


Tälläiset postimerkit laitoin kortteihin:




Ja vielä kuva kirjeen sisällöstä:


Kysymyslappu täytettynä, tarroja ja erilaisia pieniä koristeita. Kirjekuoren taittelin itse jonkun lehden sivusta, olisikohan ollut Demi... En muista enää. ;) Ja osoitelappuna tuollainen uusi tarra. ^^

3 kommenttia:

  1. Ihana toi sun tekemä kirjekuori :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja otin sanavahvistuksen pois. En ollut edes huomannut sen olevan päällä, kiitti huomiosta. ;)

      Poista

Most viewed of the month: