1.1.2013

Joululahjat ja postikortti / X-mas presents and a postcard

Mahtavaa Uutta vuotta 2013 kaikille!
 
Viimeinen posti, jonka sain ennen vuoden vaihtumista on kortti Malesiasta. Voitte vain kuvitella kuinka iloinen olin sen saatuani! :D Postikorttini oli sittenkin mennyt perille!!! Tämä kortti on minusta todella hyvä lopetus vuodelle 2013 postin kannalta. Tässä kuva kortista ja postimerkeistä:

 
 
Tämän vuoden (tai siis viime vuoden) joululahjani olivat myös ihan parhaita! Sain äidiltäni, parhaalta ystävältäni ja kummeiltani ihanan postimaisia lahjoja. :)
 
Ensimmäisenä näytän iiison lahjan, jonka sain äidiltäni. Hän oli tilannut minulle Postcard Gardenista paljon kaikkea kivaa: Läpinäkyviä tarroja, 3 kpl erilaisia kirjepapereita ja -kuoria, 2 rullaa Rilakkuma-koristeteippejä ja Hello Kitty -muistilappuja. Pyysin äidiltä lahjaa Postcard Gardenista ja näytin hänelle osan noista saamistani tavaroista ennen Joulua. En tiennyt mitä niistä saan, mutta sainkin enemmän kuin toivoin! :D Nyt minulla ainakin riittää paljon postikamaa täksi vuodeksi.
 
 
Parhaalta ystävältäni sain myöskin yllätyksekseni kirjekuoria. Hän oli taitellut ne itse! ^^


 
Tämä viimeinen lahja, jonka esittelen liittyy ainakin jotenkin postijuttuihin. Sain kummeiltani pienen kassin, jossa oli lahjoja ja kassin pohjalta löytyi tämä kirjekuori. Kirjekuoresta paljastui Pelastakaa Lapset Ry:n kortti, jossa kerrottiin, että Bangladeshiin on lahjoitettu minun nimissäni rahaa yhden lapsen koulunkäyntiin! Ilman lukutaitoa hän ei voisi ikinä kirjoittaa kirjettä, joten minusta lahja oli tosi ihana! <3
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Most viewed of the month: