18.7.2013

Kirjeitä / Letters

Pitkästä aikaa tapahtuu jotain tämänkin blogin suunnalla... Tuntuu, että kaikki muut ovat koko ajan päivittelemässä blogejaan ja mä vaan reissaan. '-.- Mutta nyt mulla on taas pitkästä aikaa aikaa istua alas ja kirjoittaa rästiin jääneet huikeat kaksi kirjettä (mä en vaan tajua, miksi en ole saanut kirjeitä sitten kesäkuun puolivälin :O). Nämä vein alkuviikosta postitädin hoiviin:

Ensin kirje Jadelle. Mukaan laitoin sinivalkoisen rusettipinnin ja paikallisen sääennusteen.


Kirjekuoren toinen puoli... :)


Kirje Xavierille. Mukaan laitoin pienen purkkapakkuksen.


Laitoin vielä "tylsän ja ruman" extra-kuoren, ettei posti nappaisi kirjettä pois :D4 kommenttia:

 1. Siis mitä tarkoitat tolla viimeisellä jutulla, että posti ottais kirjeen pois? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitan, että aina kun olen lähettänyt koristellun/värikkään tms. kirjeen Kiinaan, niin se ei ole mennyt perille. Postissa epäiltiin, että kiinalaiset postinjakajat ottavat kirjeet itselleen esim. rahan toivossa. Sen jälkeen olen aina lähettänyt kirjeet Kiinaan tuollaisessa "tylsässä ja rumassa" kirjekuoressa ja on mennyt perille. :)

   Poista
 2. Voi kun itselläkin olisi aikaa tehdä ja sen jälkeen vielä koristella omat kirjekuoret!! Harmi vaan kun jaksaminen ei yleensä riitä ja on helpompaa napata tylsä yksivärinen kuori ja sitä muokata :P
  Toivottavasti porti on ollut vilkkaampaa kuin blogi antaa ymmärtää!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eihän sitä aina itsekään jaksa väsätä mitään erikoista, mutta on se kuitenkin tosi palkitsevaa jos on tyytyväinen lopputulokseen! :)
   Täytyy kyllä myöntää, ettei posti ole ollut sen vilkkaampaa kuin blogin päivittäminenkään... :P Välillä tuntuu, että voisi olla aika hankkia lisää kirjekavereita ;)

   Poista

Most viewed of the month: