16.4.2013

Kirjeitä! / Letters!

 Tämä päivä onkin ollut tosi kirjeinen (ystäväni vihaa sitä, kun käytän tuota sanaa :D): lähetin kaksi kirjettä ja sainkin yhden! :)


Ensimmäisenä kirje, jonka lähetin Kaliforniaan (yllä oleva kuva ^). Laitoin mukaan muumi-tikkarin ja tuollaisen IU-jutskan. Tuo postimerkki on itseasiassa aika vanha. Sain sen vaariltani (koska hän sanoi, että minulla sille enemmän käyttöä...), jonka hän oli ostanut vuonna -97! :O Vuosi ennen syntymääni, markka-aikana siis. Siinä kuitenkin lukee "1lk", joten postin täti sanoi sen kelpaavan. :D Toivon, että kirje menee vanhasta merkistä huolimatta perille. :)

 Tässä alla olevassa kuvassa on kirje Kiinaan. Xavier toivoi jotain suomalaista synttärilahjakseen, joten lähetin hänelle heijastimen. En tiedä, onko sillä käyttöä Kiinassa, mutta onpahan jotain eksoottista! ;)


Ja viimeisessä (tärähtäneessä -.-) kuvassa on kirje täältä Suomesta Noralta (). Mukana oli kortti ja pitaija-kasvonaamio. 


ps. Joku ehkä huomasi, että vaihdoin kuvien kokoa vieläkin isommaksi. Hyvä vai huono juttu?

3 kommenttia:

 1. Kyllä menee noilla markkamerkeillä perille, kun lukee vaan toi ykkösluokka :) Tai mulla on ainakin menny kun oon kans saanu jotai ikivanhoja merkkejä jostain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1 lk merkithän on ikimerkkejä :)

   Poista
  2. Okei, hyvä! ^^ Nytpähän tiedän, että voin sitten huoletta käyttää ne muutkin vanhat merkit :D

   Poista

Most viewed of the month: