30.6.2014

Posti-intoilijan taivas! / Mail lover's heaven!

Olin lauantaina Turun Keskiaikamarkkinoilla ja oli kyllä tosi kivaa. Ilma oli ihanan kesäinen ja koko markkina-alue oli tosi kaunis! Tuo oli mun eka kerta ja yllätyin positiivisesti heti kun näin tuon kuvassa (alhaalla) olevan sinettikojun. Posti-intoilijan taivas! :D  // I was in Medieval Market in Turku on Saturday and here's some photos from there of things I found out amazing! :D You can read more about Medieval Market here.


Niin paljon kaikkea! *_* Noita sinettejäkin on niin montaa eri väriä! Mukaan tuolta tarttui sydämen muotoinen sinettileimasin. Olisi tehnyt mieli ostaa myös joku hiukan erikoisemman värinen sinetti, mutta meillä on kotona punainen ja ajattelin, että täytyy ensin kokeilla sillä. (Lisäksi nuo eivät olleet mistään halvimmasta päästä... ;o)


Eikä, katsokaa noita vihkoja! Mä olisin voinut ottaa noista vaikka jokaisen :--)


Nämä korut eivät enää kuuluneet markkina-alueelle, mutta pakko näyttää teille nuo pöllökorut! <3


Kertokaapa mulle, mitä piditte postauksesta! Tämä oli hiukan erilainen kuin yleensä, mikä on mun mielestä ainakin tosi kiva, koska pieni vaihtelu on aina hyvästä. ;) Lisäksi minä inspiroidun kaikista noista söpöistä jutuista tuolla markkinoilla ja halusin näyttää ne teille. Mun tekee nyt ihan hirveästi mieli kokeilla tehdä tuollaisa vihkoja itse! Mutta ei mulla tänään muuta, ihan mahtavaa heinäkuun alkua teille ja muistakaapa kertoa, mitä mieltä olette postauksesta! :)

4 kommenttia:

Most viewed of the month: