3.12.2012

Joululahja-ideoita? / Some ideas to a x-mas gift?

Ensiksi pahoittelen, etten ole postaillut vähään aikaan. Syynä on se, etten ole oikeastaan mitään postia saanut. Toivottavasti pian tulisi kirje Kaliforniasta! :)

Nyt itse aiheeseen: Eli ajattelin lähettää kirjekavereilleni jonkun pienen joululahjan. On niin ihana ilahduttaa muita! :)

Paketissa voisi olla ainakin jotain suomalaisia karkkeja, joulutarroja ja joulukoristeita... Mutta mitä muuta? Onko teillä jotain ideaa, mitä voisi lähettää? Minulta on ideat aika vähissä :D


Marianneja ainakin lähetän :)

Minulla on vain ongelma. Tiedän, että paketteihin kuuluu laittaa sellainen vihreä tullin tarra. Mutta milloin? Kun on elintarvikkeitako? Maksaako se jotain ja miten se toimii? Toivoisin, että joku ihana voisi auttaa, minä kun en ole elintarvikkeita ennen lähettänyt. :)

4 kommenttia:

 1. Marimekosta tai Pentikiltä jotain kivaa pientä, avaimenperää tai heijastinta. :)

  VastaaPoista
 2. Tullitarra laitetaan silloin, kun lähettää paketin(tai kirjeen, joka ilmiselvästi sisältää jotain muutakin kuin paperia:D) Euroopan ulkopuolelle, eli siis ei pelkästään silloin kuin lähettää ruokaa vaan ihan jokaiseen tavaraa sisältävään pakettiin. Se ei maksa mitään, ja postitädit kyllä auttavat sinua silloin kun tullipaperia tarvitaan.
  Itse olen yleensä lähettänyt parhaalle ulkomaalaiselle kirjekaverilleni suomalaisia joulumakeisia ja jotain mistä ajattelen hänelle olevan hyötyä tai jotain suomalaista. Esim. Muumi, yms. hahmot niin pyyhkeissä kuin herkuissa, koulutarvikkeissa, Marimekko, suomalaiset kauneudenhoitotuotteet jne..:)
  Itse en ehkä mitään joulukoristeita lähtisi lähettämään, koska jos huonosti käy, niin joululahjasi saattaa päätyä perille vasta joulun jälkeen, joten silloin niistä ei ole enää sen vuoden kannalta mitään hyötyä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista! Ihanasti tuli kaikkia uusia ideoita ^^

   En tiennytkään, että tullitarra laitetaan KAIKKIIN paketteihin! No, täytyykin muistaa ;) En ole tosiaan ennen lähettänyt paketteja muualle kuin Eurooppaan, joten tämä on ihan uusi juttu.
   Enkä minä mitään perinteisiä joulupalloja aikonutkaan lähettää. Ajattelin ennemmin sellaista nauhaa, jossa on suomenlippuja yms. Tai sitten en lähetä mitään koristeita... Tuo oli kyllä hyvä huomio :)

   Poista
 3. Lisään vielä että silloin pitää laittaa sellainen jos posti menee EU:n ulkopuolelle :)

  VastaaPoista

Most viewed of the month: