29.9.2012

Kirje Singaporesta / A letter from SingaporeMinua odotti eilen postilaatikossa ihana yllätys: kirje Xinhuilta, Singaporesta.
Xinhui on pitkäaikaisin ulkomaalainen kirjekaverini, jonka kanssa voin "puhua" mistä tahansa. On ihana huomata, että melkein toisella puolella maapalloa on joku, joka on melkein samanlainen ja pitää samoista asioista.
Ensimmäisessä kirjeessään hän mainitsi syövänsä parhaillaan Stickyä ja sanoi, että voi lähettää sitä minulle joskus. Nyt se "joskus" sitten koitti, sillä kirjeestä löytyi ihana pinkki pussillinen Sticky-karkkeja! :)  Pussissa lukee niiden olevan käsintehtyjä Singaporessa. En ensin olisi millään raaskinut avata karkkipussia, mutta kun ne näyttivät niiin hyviltä, niin pakko se oli avata. Karkit oli tosi herkullisia, eikä yhtään liian makeita! En voi sietää sellaisia ällön makeita kovia hedelmäkarkkeja. ;)

Aion kirjoittaa Xinhuille huomenna. En kyllä usko, että saan kirjettä vielä silloin valmiiksi ja alkuviikosta on kaksi koetta, joten taidan lähettää sen vasta torstaina tai perjantaina.

Laskujeni perusteella minun pitäisi saada ainakin kaksi kirjettä lähiaikoina. Innolla odotan jo maanantain postia ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Most viewed of the month: